Hypotheek Adviseur

Hypotheek Adviseur

Over De Hypotheker Alphen aan den Rijn

Een gemoedelijke sfeer en altijd tijd voor persoonlijke aandacht, dat is De Hypotheker Alphen aan den Rijn. En toch is deze gezellige vestiging onderdeel van Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je (t)huis.

Wil jij als onafhankelijk expert mensen helpen met het aankopen van het grootste en leukste bezit in hun leven? Word dan hypotheekadviseur bij De Hypotheker Alphen aan den Rijn!

Dit ben jij
Wij op zoek naar een enthousiaste hypotheekadviseur!
Als hypotheekadviseur geef je servicegericht, inhoudelijk en deskundig hypotheekadvies aan je klanten. Uitzoeken waar de klant behoefte aan heeft, is het belangrijkste onderdeel van jouw dagelijkse werk bij De Hypotheker Alphen aan den Rijn. Dat doe je proactief en nauwkeurig. Een compliant afhandeling van een adviesdossier is voor jou vanzelfsprekend.

Jouw kracht is dat je je complexe vraagstukken begrijpelijk kunt maken voor de klant. Je bent zelfstandig, collegiaal en daarnaast heb je minimaal 1 jaar werkervaring in het geven van onafhankelijk financieel advies, opgedaan bij bijvoorbeeld een bank, makelaar, assurantietussenpersoon of hypotheekadvieskantoor. 
Ben jij woonachtig in de regio Alphen aan den Rijn? En ben je in het bezit van de diploma’s die nodig zijn voor de Wft-deskundigheid?