Subsidie Adviseur

Subsidie Adviseur

Subsidie Adviseur

Locatie Eindhoven
Functiegebied Subsidiefocus
Niveau Professional

Je werkt als consultant innovatie Hightech voor Subsidiefocus, het zelfstandige adviesbureau dat onderdeel uitmaakt van ABAB Accountants en Adviseurs. In overleg bepalen we welke locatie voor jou het best past. Naast Eindhoven hebben we ook kantoren in Nijmegen, Breda, Goes, Venlo, Den Bosch en Veldhoven.
Jouw werk in het kort

Met jouw kennis van subsidies binnen Hightech ben je een belangrijke gesprekspartner en strategisch adviseur voor ondernemers die bezig zijn met grensverleggende innovaties. Je bedient je eigen klantenkring en breidt deze zelfstandig uit. Bij grotere projecten werk je samen met collega-consultants van ABAB.

Zo kan je dag eruitzien
Je begint de week met een kort teamoverleg. Iedereen vertelt waar hij of zij in grote lijnen mee bezig is en wat er deze week op de planning staat. Jij vertelt dat je deze week een belangrijke deadline hebt. Gelukkig staan je collega’s klaar om bij te springen, mocht dat nodig zijn.
Na dit scrumoverleg heb je een afspraak bij een bedrijf in Hightech. Je spreekt met de eigenaar over zijn innovatieplannen. Jullie bespreken de verschillende projecten en jij geeft aan welke financieringskansen er zijn. Aan jou de taak om deze mogelijkheden verder uit te werken in een aanvraag.
Terug op kantoor schuif je aan voor een gezellige lunch met je collega’s. Daarna zoek je een rustige werkplek op. De rest van de middag heb je je agenda vrijgehouden zodat je kunt werken aan de aanvraag waarvan de deadline die week is. Tussendoor krijg je nog een enthousiast telefoontje van een klant; de subsidieaanvraag die jij hebt voorbereid is goedgekeurd!

Jouw profiel
Je hebt een wo-of hbo opleiding. Binnen je opleiding of daarbuiten ben je bij voorkeur in Hightech actief geweest en hebt ervaring in het aanvragen van subsidies. Je krijgt veel ruimte om te blijven leren en je verder te ontwikkelen binnen Subsidiefocus. Daarom is het allerbelangrijkste dat je ernaar uitkijkt om ondernemers te helpen bij het verwezenlijken van innovatieve projecten.

Over Subsidiefocus
Subsidiefocus behoort tot de grootste landelijk opererende subsidieadviesbureaus voor het bedrijfsleven. Wij richten ons op subsidiemanagement in de meest brede zin van het woord en werken voor onder andere ondernemingen die actief zijn in de Hightech, ICT, food, feed en de agrarische sector. Wij zijn een dynamisch bedrijf met ambitie en een enthousiast team.

Wat wij je bieden
Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé. Daarnaast hebben we een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling.
Je krijgt bij Subsidiefocus de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s. Daarbij gaat het niet alleen om vakinhoudelijke vaardigheden, maar ook om de ontwikkeling van ‘soft skills’ zoals communicatieve vaardigheden. We stimuleren je om zelf de regie te houden over je loopbaan.