Wie is

Your Recruitment Matters

Wie is: Joep Corstiaensen


Your Recruitment Matters is je Business Partner partner op het gebied van Headhunting en (Internationale) Werving & Selectie. YRM vertaalt recruitment wensen in een duurzame match tussen kandidaat en opdrachtgever. Hierbij staat het motto: “De kandidaat van vandaag, kan de klant van morgen zijn” centraal. Oprechte, eerlijke en bruikbare feedback is gebruikelijk bij YRM.

Multi-specialist

Your Recruitment Matters is een multi-specialist met een zeer divers trackrecord: Finance & Accounting, Consultancy, Sales en ICT. Of het nu gaat om een junior of een senior rol, een manager of vakexpert, een freelance, interim of vaste medewerker, je krijgt ons volledige commitment, uitstekende dienstverlening en een zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Groot netwerk kandidaten en opdrachtgevers

Kandidaten van YRM hebben minimaal een afgeronde HBO-opleiding en drie jaar relevante werkervaring. YRM beschikt over een groot, en nog altijd groeiend, netwerk van veelzijdige kandidaten en interessante opdrachtgevers. De werkwijze is doeltreffend en efficiënt en alles draait om klanttevredenheid.