Opdrachtgevers

Opdrachtgevers


Your Recruitment Matters (YRM) werkt met een grote diversiteit aan opdrachtgevers, van startups tot grote beursgenoteerde internationale organisaties. Bij deze opdrachtgevers plaatste YRM de afgelopen jaren kandidaten voor diverse functieprofielen.

Onder meer Asset Management organisaties, Banken, Captive Financieringsmaatschappijen, Leasemaatschappijen, Projectontwikkelaars, Vastgoed Financiers en Vermogensbeheerders vonden via YRM nieuwe medewerkers.

Ambassadeur

Na plaatsing van de kandidaat bied YRM als ambassadeur op duurzame wijze toegevoegde waarde voor je organisatie. Naast functies binnen de Financiële dienstverlening heeft YRM ook ervaring in onderstaande sectoren.

  • Aerospace
  • Automotive
  • Engineering
  • FinTech
  • FMCG
  • Productie

Ben je voor je organisatie op zoek naar nieuw talent? Neem dan contact op voor een kennismaking.

Preferred supplier

YRM is bij een groot aantal opdrachtgevers Preferred Supplier. Zij vertrouwen erop dat YRM bij de invulling van vacatures zeer snel de beste kandidaten in de markt vindt. Door op proactieve wijze te handelen en met de wensen van de opdrachtgever als uitgangspunt is YRM een uitstekende Business Partner op het gebied van headhunting en recruitment.

Heldere voorwaarden

YRM streeft langetermijnrelaties na. De voorwaarden voor samenwerking met YRM zijn veelal tailor made in overleg met je organisatie. Referenties van onze klanten zijn op aanvraag beschikbaar.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie, ook wanneer je organisatie interesse heeft in een Preferred Supplier-overeenkomst met YRM.