R&D and Innovation Consultant (Junior/Senior)

R&D and Innovation Consultant (Junior/Senior)

R&D and Innovation Consultant (Junior/Senior)
OVER LEYTON
Leyton is uitgegroeid tot de grootste specialist in innovatie- en energiefinanciering die innovatieve bedrijven helpt om hun wereldwijde prestaties in Europa en Noord-Amerika te verbeteren. Wij helpen de prestaties van bedrijven te verbeteren door een breed scala aan diensten waaronder fiscale steunmaatregelen ter bevordering van onderzoek en ontwikkeling (R&D), subsidies en investeringsaftrekmaatregelen.
Leyton is aanwezig in twaalf landen. Met bijna 2.000 talenten hebben we 33 kantoren in Europa en Noord-Amerika met deskundige teams die zich bezighouden met het maximaliseren van het innovatiepotentieel van onze cliënten. Ter ondersteuning van de groei is Leyton Benelux op zoek naar R&D and Innovation Consultants ter uitbreiding van het team in Nederland.
ONS DNA
Klantgericht en sterke band met innoverende bedrijven.
Multidisciplinair team bestaande uit hooggekwalificeerde consultants.
Sectorspecifieke ervaring. Een pragmatische aanpak om realistische kostenbesparingen te realiseren voor onze cliënten. Sterke bedrijfswaarden – o.a. ondernemerschap, uitmuntendheid, bescheidenheid en passie.
Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
Als R&D and Innovation Consultant is het jouw doel om samen met onze cliënten te werken aan innovatieve en duurzame projecten in een groot aantal sectoren. Het is jouw taak om de financieringsmogelijkheden veilig te stellen die de strategie van onze cliënten ondersteunen. In directe relatie met de directie en/of projectleiders van de client.
TAKEN & VERANTWOORDELIJKHEDEN
-Detectie van cofinanciering: je analyseert projecten en identificeert de meest geschikte financieringsmogelijkheden voor onze cliënten op Europees, Nationaal en Regionaal niveau, waarbij je de haalbaarheid beoordeelt.
-Actieve ondersteuning: je verkent nieuwe mogelijkheden in de markt.
-Opbouwen van partnerships: je helpt onze cliënten bij het vinden van partners en biedt ondersteuning bij het vormen van consortia.
-Management aanvragen: je hebt snel inzicht in de sterke en zwakke punten van een project/bedrijf om deze te vertalen in een overtuigende subsidieaanvraag.
-Relatiebeheer: je beheert en bevordert de relatie met onze cliënten, ook tijdens de fase van de voorbereiding van een aanvraag.
-Vertegenwoordiging: je vertegenwoordigt de strategische belangen van Leyton tijdens (netwerk) evenementen.
-Communicatie: je fungeert als interne/externe contactpersoon naar publieke overheidspartijen.
-Business development: je werkt mee aan het opstellen van commerciële voorstellen en business development acties.
-Probleemoplosser: je signaleert snel mogelijke problemen en vindt oplossingen die voor alle betrokken partijen werken.
-Coördinatie: je bent in staat om de implementatie en uitvoering van een subsidieproject te coördineren.
PROFIEL:
-Je bent klantgericht en beschikt over uitstekende schrijfvaardigheden en persoonlijke vaardigheden waardoor je je kunt aanpassen in een technische omgeving met interactie met directie en/of projectleiders.
-Je hebt minimaal een studie afgerond op HBO/WO-niveau en hebt affiniteit met techniek. -Je hebt een ondernemersgeest en bovendien een passie
voor duurzaamheid, energietransitie, circulariteit, onderzoek en/of innovatie.
-Je hebt het vermogen om zelfstandig te werken en om specifieke doelstellingen te definiëren en te behalen.
-Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en hebt daarnaast een goede beheersing van de Engelse taal.
-Je hebt geen, dan wel enkele jaren werkervaring met fiscale steunmaatregelen ter bevordering van onderzoek en ontwikkeling, subsidies en investeringsaftrekmaatregelen. -Je bent goed met het oplossen van problemen op een creatieve en constructieve manier. -Je bent rigoureus en systematisch en hebt een sterk vermogen tot analyse en synthese. -Je hebt bij voorkeur enige affiniteit met de IT-sector.
ONS AANBOD
Een dynamische werkomgeving in een scale-up fase waar het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid wordt gestimuleerd.
Een uitgelezen kans om je netwerk uit te breiden door samen te werken met collega’s en cliënten uit diverse sectoren.
Een bedrijf met een vlakke organisatiestructuur binnen een groeiende internationale groep waardoor je direct contact hebt met het management.
Flexibele aanwezigheid op kantoor / hybride werken.
Meerdere doorgroeimogelijkheden.
Een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden.