New Business ERP Sales Manager

New Business ERP Sales Manager

New Business Sales Manager
Ben jij commercieel en ga jij voor het beste resultaat? Dan zoeken we jou als New Business Sales Manager voor Manufacturing & Services Industry.
Wat ga je doen:
Als New Business Sales Manager ga je je volledig richten op het binnenhalen van nieuwe ERP projecten of programma’s. Je komt terecht in het Sales team van de Service Line Unified Operations. Het totale team bestaat momenteel uit ruim 150 professionals, onder leiding van Managing Director Arie Martin van den Akker. In het Sales team werk je samen met Presales/Business Consultants. Samen met hen denk je na over hoe HSO Unified Operations haar marktaandeel verder kan uitbreiden binnen de strategische sectoren van HSO.
Je volgt actief leads op die afkomstig zijn van Microsoft of van onze eigen Business Development en Marketing. Bij klanten (prospects) ben je een volwaardige gesprekspartner op C-level en weet je niet alleen te inspireren maar ook goed te kwalificeren. Tijdens een sales cycle ben jij als regisseur volledig in controle waarbij jij samen met je collega’s ervoor zorgt dat HSO Unified Operations stap voor stap als winnaar over de finish komt.
Jij bent:
De schakel tussen HSO en de klant. Je begrijpt de aanpak van HSO en kunt hier als geen ander draagvlak voor creëren, zowel intern als extern.
Commercieel gedreven hunter en beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden. Verantwoordelijk voor grote Sales projecten.
Je begrijpt waar het klantbelang zich bevindt en waar onze aanpak aangepast moet worden. Ondernemend, innovatief en denkt mee met de klant en HSO.
Je beschikt over:
Minimaal 10 jaar ervaring met Business Applicaties (bij voorkeur ERP) sales;
Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur opleiding met business of commerciële component;
Aantoonbare ervaring met New Business Sales (succesvol track record);
Kennis en ervaring in Manufacturing & Services Industry;
Basiskennis van Microsoft Dynamics 365 for Finance & Supply Chain (ERP) is een pré;
Je bent in staat om complexe sales cycles te leiden;
Karaktereigenschappen: commercieel, competitief, “huntersmentaliteit”, analytisch, winnaar, strategisch, beïnvloeder, regisseur;
Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je hebt goede kennis van de Engelse taal.
Benefits
Een goede beloning
Werken bij HSO is uitdagend, dus daar zetten we graag een goede beloning tegenover. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden we bijvoorbeeld aanvullende premievrije verzekeringen. Een lease-auto, laptop en mobiele telefoon zijn voor ons vanzelfsprekend.
Vrijheid en flexibiliteit
HSO heeft een ondernemende cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Zie je kansen? Dan geven wij je de mogelijkheid deze te realiseren. Je hebt veel vrijheid en flexibiliteit om je werkdagen in te delen, maar vooral om je eigen loopbaan vorm te geven. Werkweken van 40, 36 of 32 uur behoren tot de opties.
Ontwikkeling en groei
HSO geeft je ruimte voor ontwikkeling en groei. We hebben een eigen opleidingsafdeling, de HSO Academy, en bieden de mogelijkheid om online trainingen te volgen. Jouw drijfveren, talenten en ambities vinden we belangrijk en we geven je graag alle mogelijkheden om door te groeien. Ruimte voor sportactiviteiten zoals zaalvoetbal en yoga is er ook.
Fun
Bij HSO werken professionals met plezier in hun werk, die voor elkaar klaarstaan. Zonder goede samenwerking geen succes! In onze bar met dakterras vinden dan ook de wekelijks borrels plaats en we ondernemen regelmatig uitjes en activiteiten met ons team. Ook het jaarlijkse summer event en de kerstborrel zijn momenten om naar uit te kijken.