Consultant Innovation Funding – Delft

Consultant Innovation Funding – Delft

Consultant Innovatie & Financiering – Delft

How it’s Made

Hoe wordt olie in de zeebodem gevonden op open zee? Tot welk moment levert een zakkende zon nog zonne-energie op? Hoe wordt een lege oliefles gerecycled tot een verpakking voor biefstuk? Hoe wordt een elektronisch spoor op een chip dankzij nano-technologie steeds kleiner?

Ben jij van nature nieuwsgierig en geïnteresseerd? Heb jij een vergaande affiniteit met technologie, innovatie en organisatiekunde? Dan kun je in ons vak onderscheidend zijn. Jouw oprechte nieuwsgierigheid naar “How it’s Made” schept namelijk vertrouwen bij onze opdrachtgevers. Het zorgt voor de informatie die je nodig hebt om je werk te kunnen doen. Het opent deuren die voor anderen gesloten blijven. Als Junior Consultant bij LEAP The Innovation Agency is iedere dag als een aflevering van het programma How it’s Made of Keuringsdienst van Waarde.

How it’s Done

Bij onze opdrachtgevers kijk je dagelijks je ogen uit. Je krijgt alles te weten over hun innovatie- en groeiplannen en voor deze plannen breng je direct de financieringsmogelijkheden in de vorm van belastingreductie, subsidies en kredieten in kaart. Als Consultant bij LEAP The Innovation Agency ga je vanaf je eerste werkdag samen met ervaren Consultants op bezoek bij onze technologisch-industriële opdrachtgevers. Dit houdt in dat je met directie en management spreekt over hightech product- en procesinnovaties, (internationale) investeringsplannen, duurzaamheidsprojecten en business innovaties. Heb je een passende financieringsoptie gevonden, dan neem je samen met een ervaren Consultant het gehele project voor je rekening; van het schrijven van een aanvraag tot en met de definitieve afhandeling. Het regelen van een optimale financiering is geen eenvoudig werk, er komt veel bij kijken. Een goede business case, een helder projectplan, een technologische onderbouwing, een sluitende begroting, een foutloos aanvraagformulier en dat allemaal vóór een deadline! En als Consultant neem je natuurlijk zoveel mogelijk werk bij jouw opdrachtgever uit handen. Logisch, want de core business van jouw opdrachtgever is niet het regelen van financiering. Dat doen wij. Wij zijn er bij als een project ontstaat en als een project wordt afgerond, soms pas na enkele jaren. Wij blijven betrokken tot de laatste cent op de rekening van onze klant staat. Want alleen op die manier vertrouwt hij ons ook de volgende klus toe. Bij LEAP The Innovation Agency is alles gericht op een constante kwaliteit en op lange termijn relaties met opdrachtgevers.

Je krijgt een belangrijke rol in een klein team dat een vestiging van LEAP The Innovation Agency verder moet gaan uitbouwen. Er wordt van je verwacht dat je na je inwerkperiode actief bezig bent om kansen te spotten en trends in de markt te signaleren om vervolgens proposities en producten voor onze klanten te ontwikkelen, en dat je actief meewerkt aan groei van de klanten- en opdrachtenportefeuille.

How you’re Made

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleidingen, bent starter of hebt tot +/-3jr relevante werkervaring
Je hebt affiniteit met technologie (bij voorkeur ICT en/of High Tech gerelateerd), innovatie en conceptontwikkeling/business development
Je wil ondernemers helpen een stap voorwaarts te zetten
Je bent proactief, communicatief sterk, assertief, representatief en ondernemend
Je hebt een stevige persoonlijkheid, bent bewezen in staat zelfstandig en in teams te werken
Je hebt de “How it’s made” drive en onbegrensde energie
Je hebt ervaring met subsidies (wo. WBSO), (business) innovatie en/of business development (pré voor niveau ervaren Consultant)

Offer
Een marktconform salaris en interessante bonusstructuur
Snelle doorgroeimogelijkheden
Training & opleiding (on the job en extern)
Laptop en lease auto
iPhone met telefonie- en internetabonnement
Uitstekende pensioenregeling

Je kunt CV en een motivatie richten aan Joep Corstiaensen; joep@yourrecruitmentmatters.nl voor additionele informatie: +31-6-180 806 45