Bid Manager

Bid Manager

Sales Support Manager / Bid Manager

Maak jij mensen beter en ben jij projectmatig sterk?

Waar bijt jij je in vast?
Het Servicekantoor van VERMAAT is gevestigd in IJsselstein. Als Salesmanager binnendienst weet jij samen met de Sales Medewerkers het verschil te maken richting onze potentiele partners. Met jouw creativiteit weet jij de beste offertes te schrijven en jouw dankzij jouw passie voor eten & drinken weet jij als geen ander in te schatten waar onze potentiele partners behoefte aan hebben en hoe we dit het beste kunnen presenteren. Jij stuurt het team van 5 Sales Medewerkers (binnendienst) aan zorgt er voor dat zij iedere dag nòg beter presteren. Deadlines bewaken is jouw tweede natuur, projecten managen kun je als de beste. Door jouw ruime ervaring op het gebied van commercie in de hospitality branche ben jij een inhoudelijke sparringpartner van onze Salesmanagers en kun jij hen op financieel vlak adviseren. Jij overziet alle lopende projecten en stuurt de binnendienst hier op aan zodat de juiste informatie op tijd wordt verzameld om de offerte compleet te maken voor de Salesmanagers. Jij hebt een neus voor commercie en signaleert kansen in de markt. Incidenteel ondersteun je de Salesmanagers bij het bezoeken van potentiele locaties/opdrachtgevers.
Je rapporteert in deze rol aan de Sales Directeur.

Wie ben je?
Je bent in het bezit van een relevante, afgeronde opleiding op minimaal HBO-/ WO niveau (voorkeur HHS).
Je hebt al minstens 5 jaar ervaring in een commerciële rol in de horeca- en/of catering branche.
Je hebt ervaring in een leidinggevende rol.
Projecten managen kun jij als de beste
Je bent analytisch sterk en je hebt een ondernemende geest.
Flexibiliteit, enthousiasme en een hands-on mentaliteit zijn jou niet vreemd.
Jij hebt een representatieve uitstraling en je verantwoordelijkheid durft te dragen.
Jij bent in het bezit van Rijbewijs B.
Full Time.

Een greep uit de werkzaamheden:
• Begeleiden, Schrijven van offertes en aanbestedingsstukken;
• Voorbereiden & geven van presentaties en andere pitches ;
• Maken van marktanalyses en signaleren van kansen, trends en ontwikkelingen;
• Beoordelen van leads en opzetten van de financiële kaders voor de business case;
• Uitzetten, plannen en bewaken van offertetrajecten;
• Verbeteren en ontwikkelen van het sale support team;

Wie zijn wij?
VERMAAT ontwikkelt en exploiteert horeca- en retailconcepten op maat voor bedrijven, ziekenhuizen, culturele instellingen, luchthavens en evenementen. VERMAAT is een familiebedrijf met geschiedenis. De no-nonsense mentaliteit, sociale benadering en focus op continuïteit vinden daar hun oorsprong. Een solide basis waarmee VERMAAT met open blik de dynamische wereld van nu betreedt. We werken vanuit passie en trots. Dat drijft ons om dagelijks de beste te willen zijn.

De kernwaarden van VERMAAT zijn enthousiast, groei, aandacht en trots. Dit zijn niet zomaar woorden, ze geven richting aan ons gedrag. Je kunt de VERMAAT-collega herkennen aan zijn persoonlijkheid en hoe hij de dingen doet voor zichzelf en voor een ander.
Wat bieden wij jou? 
Wil jij het beste uit jezelf halen? Nooit stoppen met groeien? Dan ben je bij VERMAAT aan het juiste adres, wij geven talent de ruimte en een passende beloning. Regelmatig sparren we over jouw groei. Wat wil je nog leren? En wat wil je bereiken? Denk aan het doorgroeien naar een functie met nog meer verantwoordelijkheid. VERMAAT helpt je om jouw dromen te realiseren. Jouw groei stopt nooit.

You can send your application and/or ask for additional information; joep@yourrecruitmentmatters.nl or mobile: +31 6 180 806 45 Joep Corstiaensen